Ibiza-serie van Kiki van Dijk

Als Ibiza-fan ben ik natuurlijk altijd op zoek naar leuke weetjes over mijn favo eiland. Zo kwam ik op bol.com laatst deze serie tegen: de Ibiza-serie van Kiki van Dijk. Echt een keigoede, lekkere serie om weer helemaal op te gaan in dat Spaanse eiland. Lekker om te lezen als het hier nat en guur is.

Kiki van Dijk Ibiza

 

Waar gaat het over?

Zonder teveel te verklappen, gaat het eerste boek over Maggie. Ze leidt een perfect leven als ondernemer, is moeder en echtgenoot en ondanks dat ze de 40 gepasseerd is, nog altijd even aantrekkelijk. Ze heeft een ontbijtketen opgezet en die heeft vestigingen in meerdere steden.

Om  bij te komen van alle drukte gaat ze met haar man naar Ibiza. Hij doet haar die cadeau. Ze gaat zonder kinderen, zonder haar man en zonder stress. Heerlijk, 2 weken voor zichzelf. Ze gaat naar haar oude vriendin Floor, die op het eiland een yogaretreat heeft.

Maar eenmaal terug op Ibiza loopt ze al snel haar ex-vriend tegen het lijf. Maggie wordt geconfronteerd met haar verleden en een mysterieuze verdwijning. Ineens leert ze de donkere kanten van Ibiza kennen. Kanten die ze nooit had willen kennen…

 

Wil je weten hoe het afloopt?

Er zijn 3 boeken over Ibiza verschenen van de hand van Kiki van Dijk. Ga naar de website van uitgeverij Xander books en ontdek er alles over!

 

Dit bericht is geplaatst in Beach, Mijn leven. Bookmark de permalink.