4 Beauty Tips voor hem en haar

Iedereen die het wil, kan zichzelf mooier maken. Een make-upje hier, een nieuwe coupe daar… Man of vrouw, dat maakt helemaal niets uit. Maar waar moet je op letten als je jezelf verwent? 4 Beautytips voor hem en haar!

 

Het begint met scrubben

Scrubben moet je eigenlijk regelmatig doen. Wat is scrubben precies? Met scrubben wrijf je je huid glad en schoon. Dode huidcellen worden namelijk weggeveegd en je nieuwe huid krijgt kans om volledig te shinen.

Vooral in de zomer moet je scrubben. Een zonnebadje zal namelijk veel meer bruintinten opleveren als je huid weer helemaal schoon is en er geen oude huidcellen zijn die dat mooie kleurtje belemmeren om door te schijnen.

 

Mascara? Probeer MANscara!

Een leuk feit is dat steeds meer mannen hun best gaan doen om er mooier uit te zien. Daarbij wordt het gebruik van make-up en mascara niet geschuwd! Mascara is allang niet meer alleen voor vrouwen. Dat mag wel blijken uit de nieuwe make-uplijn die het Britse cosmeticamerk “Taxi Man” op de markt heeft gebracht: make-up die speciaal voor mannen is.

Stoere mannen als Robbie Williams hebben tot deze make-up geleid, want van hem is bekend dat hij graag wat make-up mag gebruiken. Deze eyeliners en MANscara moet je als man zeker eens een kans geven.

 

Koop je spullen bij een goede shop

Wil jij profiteren van het beste van het beste? Ga dan op zoek naar een (vast) adresje voor al je make-up spullen. Kijk eens naar websites als NiceBeauty. De NiceBeauty reviews wijzen uit dat veel vrouwen hier graag komen om producten te kopen.

5 tips om te bepalen of je met een goede shop te maken hebt:

  • Online ervaringen over de shop zijn voornamelijk positief;
  • De shop heeft een korte levertijd (of in elk geval een aannemelijke levertijd op producten);
  • De foto’s en omschrijvingen van de producten komen professioneel over;
  • De website van de shop functioneert naar behoren;
  • De winkel in kwestie maakt gebruik van merken die je kent en vertrouwt.

 

Neem de tijd voor je verzorging

Je persoonlijke verzorging moet je de tijd geven. Het is namelijk niet alleen een kwestie van er mooi uit zien, maar ook een kwestie van je mooi voelen. De meeste vrouwen hebben volgens de ervaringen persoonlijke verzorging hoog in het vaandel staan. Er mooi uitzien komt nog beter uit als je ook fris ruikt en jezelf goed gewassen hebt. Heb jij veel tijd nodig en wil je goed uitpakken? Zet dan je wekker een kwartiertje eerder. Je zal zien dat je in een kwartier tijd heel veel goeds kan doen!

 

Heb jij nog meer beauty tips (voor hem en haar)? Deel ze met ons!

Dit bericht is geplaatst in Lifestyle. Bookmark de permalink.