Gebruik het Blackhead masker tegen mee-eters en puisten

De gruwel van iedere puber en menig volwassen vrouw is toch wel puisten. Ook al zijn de meeste bezoekers van mijn blog de puberteit voorbij, ook vrouwen houden soms last van puisten. Ineens zijn ze er. Ik heb ze vaak op mijn kin of rond mijn neus. Niet zoveel als toen ik een jaar of 15 was, maar wel een stuk opvallender. Rode bulten met van die witte puntjes. Ik kan er echt kwaad van worden.

Ze worden veroorzaakt door een vettige afscheiding op het gezicht, vaak door voedselresten gemengd met ander vuil. Denk aan restjes van mascara, make-up en ga zo maar door.

Gelukkig zijn er mensen die zich ons lot aantrekken. Zo heb ik nu het Blackhead masker ontdekt.

Deze Blackhead killer is bedoeld om af te rekenen met mee-eters en puisten op een manier die een stuk effectiever is dan alle middeltjes die je in de drogisterij kan halen.

 

Wat is het Blackhead Masker?

Het Blackhead Masker is een nieuwe manier om mee-eters en puisten mee te verwijderen. Het is een gezichtsmasker dat je kan aanbrengen op je gezicht. Doe dit dan ook vooral op de plekken waar puisten en mee-eters zitten.

Het masker droogt in een minuut of twintig helemaal, waarna je het als het ware kan afpellen. Je neemt dan ook losse schilfertjes en stukjes dode huid mee. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je hiermee ook vele mee-eters en puisten kunt verwijderen.

De huid krijgt weer even een nieuwe reset en kan zich volzuigen met nieuwe zuurstof en zich beter verdedigen tegen alle vieze stofjes die tot puisten en mee-eters veranderen.

 

Heerlijke ervaring

Los van het feit dat het fantastisch is dat dit Blackhead Masker je puisten en mee-eters doet verminderen, is het lekker om een gezichtsmasker op te smeren. Je ervaart even een moment van rust en voelt hoe het masker in de huid van je gezicht trekt.

Bij mij was het Blackhead Masker genoeg om een verzameling irritante mee-eters te doen ophoepelen. Maar los daarvan is het gewoon lekker om af en toe zo’n masker op je huid te smeren.

 

Kopen?

Je kan de Blackhead Maskers kopen in diverse hoeveelheden. Er zijn pakjes van 1 stuk beschikbaar, maar ook van 5, 10 of 20. Heb je vaak last van mee-eters en puisten? Schaf dan vooral de grotere verpakking aan, want als je de smaak eenmaal te pakken hebt, is het heerlijk om jezelf dagelijks 20 minuten te verwennen met zo’n maskertje.

 

Hebben jullie al ervaring met de Blackhead Maskers? Laat ze hieronder achter.

Bewaren

Dit bericht is geplaatst in Verzorging. Bookmark de permalink.