Kruidvat kwastenreiniger review

Kruidvat Kwastenreiniger Review
Als er iets handig is, dan is het wel een goede kwastenreiniger. Zeker tijdens een visagie opdracht is het fijn als je je kwasten tussendoor even kunt opfrissen. Vandaag test ik de kwastenreiniger van de Kruidvat.

Mijn complimenten aan de Kruidvat over het design van de kartonnen verpakking en de fles. Mooi mat gecombineerd met roze. Kan niet misgaan! Maar is de inhoud ook zo super? Kruidvat geeft de volgende gebruiksaanwijzing mee: “Breng de kwastenreiniger aan op een tissue en wrijf de kwast voorzichtig tussen de tissue door”.

Ik probeer op alle mogelijke manieren de vieze kwasten door het natte gedeelte van de tissue te wrijven, maar echt schoon worden ze niet. Ze frissen echter iets op en zijn snel weer droog door het hoge alcoholgehalte, maar echt reinigen zal ik toch met shampoo en de lauwwarme kraan moeten doen.

Zoals je ziet op de voor en na foto’s zijn mijn kwasten alleen iets opgefrist, maar dus niet echt schoon. Maar voor €2,99 is het een leuke opfrisser voor tussendoor. De Kruidvat kwastenreiniger koop je uiteraard bij de Kruidvat.

Dit bericht is geplaatst in Review. Bookmark de permalink.