Maak een beauty van de kerstboom met echte kerstboomkaarsjes

Je kunt je kerstboom een fantastische facelift geven door de elektrische verlichting te vervangen voor echte kerstboomkaarsjes. Brandende kerstkaarsjes in de boom geven een schitterend authentiek gezellig sfeereffect. Het schijnsel van de kaarsjes geven de boom een prachtige warme gloed en de vlammetjes schitteren in de kerstballen. Naast dat het er sfeervol uitziet geven echte kaarsjes ook het originele kerstgevoel. Dus zowel voor het gezicht als voor het gevoel maakt het branden van echte kaarsjes in jouw kerstboom tot een echte beauty.

Voorzorgsmaatregelen voor het branden

Het branden van echte kaarsjes in de boom heeft iets meer aandacht nodig dan elektrische verlichting en zorgt daardoor ook voor meer aandacht voor de kerstboom. Je gaat met de familie weer ouderwets gezellig om de kerstboom zitten, superleuk! Om te zorgen dat er geen brandgevaar is dien je een aantal voorzorgsmaatregelen in acht te nemen, zodat je geen risico loopt.

  1. Zet de boom op een rustige plek waar je niet direct langs loopt.
  2. Zet de kaarsjes stevig vast in een houder en zorg dat ze rechtop staan.
  3. Plaats de kaarsjes op plekken waar de vlam geen vat kan krijgen op takken en decoratie.
  4. Houd een emmer water en brandwerende deken bij de hand.
  5. Houd kleine kinderen en huisdieren uit de buurt van de boom.
  6. Maak de houdertjes schoon na het branden van kaarsjes.
  7. Blijf in de buurt en houd de kaarsjes in het zicht.

Kerstboomkaarsjes kopen online

De beste kaarsjes voor in de kerstboom zijn die van Bolsius. Bolsius is de grootste kaarsenmaker van Nederland en zorgt voor kwaliteitskaarsen met goede brandeigenschappen. Dat geldt ook voor de kerstboomkaarsjes. Ze zijn verkrijgbaar in het wit, ivoor en rood en hebben een brandtijd van 1,5 uur per kaarsjes. Ze worden verkocht per doosje van 20 stuks en bij VanKaarstotServet heeft u de beste prijs. Daar koopt u Bolsius kerstkaarsjes al voor €2,79 per doosje en krijgt u extra korting bij afname van 20 doosjes. Bovendien kun je in deze webshop ook de kerstboomkaars houdertjes en allerlei andere mooie kerstkaarsen en kerstdecoratie artikelen kopen.

Dit bericht is geplaatst in Lifestyle. Bookmark de permalink.